Cea mai bună prietenă – geanta

/ / Blog

Nelipsită de la brațul sau  de pe umărul fiecăreia dintre noi, geanta ne este prietena cea mai apropiată.

Oricât de multe genți ar avea o doamnă sau domnișoară, tot mai cade în ispită și achiziționează și cea de a n-sprezecea geantă. Și cum poți să le condamni? Știu, bărbații vor spune că geanta trebuie să fie practică… și cam atât. Nu! Greșit, dragi bărbați. Geanta trebuie să fie senzațională; și pentru a putea fi așa trebuie să respecte diferite standarde. Să se asorteze ținutei, să corespundă evenimentului la care participăm, să fie în trend, să aibă suficiente compartimente, să fie de calitate și să ne placă. Având în vedere că sunt multe evenimente, multe culori, la fel de multe modele și, nu în ultimul rând moda în continuă schimbare, dragilor, de ce vă mirați atât? Noi vrem să fim frumoase și asortate pentru a vă fi vouă pe plac, doar știți acest amănunt.

La Papucei-Chic.ro găsim o bogată paletă atât a modelelor cât și o gamă coloristică diversă  încât revenim iar și iar să răscolim spațiul virtual în căutarea noutăților.

Fiind la început de sezon toamnă-iarnă 2014 – 2015, aici, la Papucei-chic.ro, se găsesc ultimele tendințe în materie de modă pentru genți. Și acum, că tot am adus vorba despre tendințe, să detaliem puțin acest subiect pentru a fi cât mai bine imformate despre ce se mai poartă.

Gențile supradimensionate mai sunt încă la modă însă pierd teren în favoarea genților medii și mici. Ca detalii de remarcat în materie de genți senzaționale sunt lanțurile și reamintesc faptul că fondatoarea acestui proiect-model a fost Coco Chanel. Tot în tendințele acestui sezon sunt gențile de mână și gențile mesager.  Ținuta de zi cu zi precum și aspectul business va fi completat cu succes de gențile Voyages  sau cele tip servietă.  Pentru evenimentele deosebite din viața noastră- petreceri, teatru, restaurant- piesele clasice (clutch-uri) sunt în continuare printre tendințe. O opțiune grozavă pentru sezonul rece sunt gențile de  blană în varianta cu mâner sau cea cu lanțuri. Pufoase și moi, ele creează senzația de confort și toate marile case de modă au acceptat și adoptat acest trend. Cum în orice domeniu există lux și în materie de genți senzaționale luxul are o denumire iar aceasta este: genți din piele de reptile. Ele se aportează perfect hainelor monotone si monocrome pentru a nu avea ca efect o imagine supraîncărcată.

Lista tendințelor în materie de genți nu se încheie aici; un element atemporal este geanta cu franjuri, cu un design unic și asociat cu teme din Vest. Nici gențile textile nu s-au demodat, dimpotrivă sunt în trend prin folosirea unui material textil moale și subtil. O revenire spectaculoasă și demnă de a fi remarcată este prezența ghiozdanelor în tendințele acestui sezon. Și, în final dar nu ultima totuși pe lista genților senzaționale a acestui sezon, este geanta – găleată ea fiind cea mai tare tendință a sezonului primăvară-vară 2014, trecând în sezonul rece și păstrând capacitatea de a da o notă specială ținutei.

Odată ce ați trecut în revistă tendințele în materie de genți pentru sezonul toamnă-iarnă, nu vă rămâne decât să faceți un salt în spațiul virtual ce găzduiește colecția de genți prezentată de Papucei-chic.ro. Cu siguranță veți observa că regăsiți mare parte de articole ce corespund tendințelor și, am certitudinea că printre modele și culori veți găsi deasemeni și o geantă anume care să vă determine  a o achiziționa.

Personalitatea poate fi definită în multiple moduri. Geanta este unul dintre ele și nu puteți să mă contraziceți nicicum. Vă invit la completarea colecției prin adăugarea unor noi modele și culori.