Cum platesc?

TERMEN DE LIVRARE: 10 -14 ZILE

Pentru a plati pe www.papucei-chic.ro aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

Numerar:
Aceasta modalitate de plata se aplica in cazul in care alegeti sa ridicati produsele comandate de la sediul nostru si le achitati cu numerar.
Virament bancar / Ordin de plata
Plata prin Virament bancar / Ordin de plata se face numai pe baza facturii proforme emise de PapuceiChic si dupa ce un consultant de vanzari va confirma existenta in stoc a produselor comandate. Aceasta modalitate de plata se poate alege indiferent de localitatea din care sunteti si presupune plata in avans a produselor comandate.
Pentru comenzile pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului bancar cu suma transferata.
Ramburs
Alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti. In cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Daca destinatarul cadoului este o alta persoana decat Dvs. este necesar sa alegeti o alta modalitate de plata. In cazul comenzilor care depasesc valoarea de 1000 RON, veti fi contactati de catre unul din operatorii nostri si vi se va solicita un avans de 30% din valoarea comenzii.
Plata online prin card bancar sau PayPal
PapuceiChic vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Siguranta tranzactiilor este asigurata printr-un server securizat, folosindu-se un certificat digital emis de www.thawte.com, o companie Verisign.
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata online: card de credit/debit sau PayPal. Daca tranzactia prin card/PayPal a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Pentru detalii accesati rubrica Plata cu card sau PayPal”.