Politica de returnare

PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA:
TERMENII SI CONDITIILE GENERALE se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC EUROWEBCAM SRL, prin intermediul magazinului virtual WWW.PAPUCEI-CHIC.RO

Produse neconforme:
In eventualitatea in care produsul achzitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a SC EUROWEBCAM SRL ( www.papucei-chic.ro), sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primire.

TERMEN RETURNARE PRODUSE: 14 zile

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalizati si fara sa invoce vreun motiv, in termen de MAXIM 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se face pe CHELTUIALA CLIENTULUI, in termen de MAXIM 14 zile de la denuntarea contractului, folosind serviciul de curierat rapid DPD/CARGUS cu livrare door-to-door ( produsul se livreaza la punctul de lucru al SC EUROWEBCAM SRL, la aceeasi adresa inscrisa pe documentul de transport care insoteste produsul ) . Se accepta returnarea coletului doar prin serviciul de curierat DPDCARGUS.

*Nu se accepta trimiterea coletului prin serviciul de curierat ofert de POSTA ROMANA.

TERMEN RESTITUIRE BANI: maxim 14 zile lucratoare

SC EUROWEBCAM SRL (WWW.PAPUCEI-CHIC.RO) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14  ZILE LUCRATOARE  DE LA DATA PRIMIRII PRODUSULUI RETURNAT. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare NU INCLUD CHELTUIELILE DE TRANSPORT. SINGURA modalitate prin care se returneaza contravaloarea comenzii este prin TRANSFER BANCAR in contul furnizat de client prin e-mail, mesaj facebook sau in format fizic ( foaie de hartie cu detaliile contului) la trimiterea produsului returnat.


NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE PRODUSELE CARE PREZINTA MODIFICARI FIZICE, LOVITURI, CIOBIRI, ZGARIETURI, SOCURI ETC. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii documentului de transport/facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

NU VOR FI ACCEPTATE COLETELE CARE:

-Au fost trimise fara notificare din partea cumparatorului

-Au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

-Nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului ( ID retur, numele beneficiarului facturii )

*Din motive de igiena, NU SUNT ACCEPTATE RETUR produsele din categoria LENJERIE INTIMA, si anume: chiloti, boxeri, sutiene, dresuri si costume de baie.

PLATA TRANSPORTULUI : la client/consumator

COSTUL TRANSPORTULUI PRODUSELOR DE LA SC Eurowebcam SRL (www.papucei-chic.ro) catre client si de la client catre SC Eurowebcam SRL( www.papucei-chic.ro) REVINE IN RESPONSABILITATEA CLIENTULUI.

Returnarea produselor la sediul SC Eurowebcam SRL(www.papucei-chic.ro) se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00-13:00.

IMPORTANT:

VA RUGAM SA RESPECTATI TERMENII DE RETURNARE CU CARE ATI FOST DE ACORD IN MOMENTUL IN CARE ATI FINALIZAT COMANDA.

PENTRU TOATE RECLAMATIILE SI SITUATIILE IN CARE MOTIVUL RETURULUI POATE FI IMPUTAT FURNIZORULUI TREBUIE SA VA ADRESATI DEPARTAMENTULUI DE RELATII CU CLIENTII PENTRU SOLUTIONAREA PROBLEMELOR.

Puteti face acest lucru trimitand un email la adresa papucei.chic@yahoo.com
Echipa: PapuceiChic

Numar de telefon:
0749922112
E-mail vanzari: papucei.chic@yahoo.com

Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

  •  Adresa: Strada Morilor 19  , Iasi
  •  Telefon:  0749922112
  •  Email: papucei.chic@yahoo.com