Cum platesc prin card sau paypal?

 1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.papucei-chic.ro?

  Compania noastra vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
  Puteti cumpara produsele noastre prin plata electronica online urmand mai intai cei 3 pasi asa cum este indicat la rubrica Comanda online.

  a. Odata realizati acesti trei pasi, si daca ati ales ca mod de plata “Plata electronica” veti fi redirectionat catre pagina intermediara care rezuma comanda dvs., si prin urmare catre pagina de plata online securizata euplatesc.
  b. Verificati datele dvs. personale
  In cazul in care adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare indicati aceasta la rubricaTrimite produsele la aceeasi adresa ca mai sus?
  Deasemenea indicati modalitatea de plata (electronica): Visa/Mastercard/Eurocard sau PayPal.
  Apasati butonul Pasul urmator
  Dupa caz indicati adresa de livrare (daca difera de aceea de facturare) si/sau direct datele cardului cu care efectuati plata.
  Apasati butonul Plaseaza comanda
  In masura in care plata electronica este realizata prin Paypal va fi necesar sa apasati butonul PayPal chek out pentru a accesa interfata Paypal.
  Daca tranzactia prin card/PayPal a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre noi, nci de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, nu vom putea sa va contactam si sa va informam asupra starii comenzii dumneavoastra.